Meet Thijmen Kerssies, Vastgoedadviseur Agency Amsterdam

Meet Thijmen Kerssies, Vastgoedadviseur Agency Amsterdam

Elke maand stellen we een ervaren vastgoedadviseur enkele vragen over de huidige trends en uitdagingen binnen de bruisende vastgoedmarkt. Ontdek wat hen motiveert, hoe zij de toekomst van de vastgoedsector zien en welke innovaties en ontwikkelingen de markt zullen vormen.

Vandaag stelden wij Thijmen Kerssies, Vastgoedadviseur Agency Amsterdam, 5 vragen over de Vastgoedmarkt. Benieuwd naar zijn reactie? Lees dan snel verder!

 

Wat vind je het leukst aan je werk als vastgoedadviseur?

Dat het werk zo afwisselend is. De ene dag ben je de hele dag onderweg naar afspraken en ontmoet je veel mensen. De andere dag zit je op kantoor en ben je druk met het opstellen van huurvoorstellen en het voorbereiden van rapportages.

 

Vraag Stijn: Thijmen is een van onze grote talenten en doordat hij nog redelijk jong is, benadert hij alles met een frisse blik. Mijn vraag is daarom: over welke gebruiken in de vastgoedsector heb je je het meest verbaasd in je eerste jaar?

Hartelijk dank voor deze mooie vraag Stijn. Toen ik net startte in de vastgoedsector verbaasde ik mij vooral over het ‘ons kent ons’ binnen de sector. Op iedere borrel of evenement kom je dezelfde mensen tegen waardoor je hen ook goed leert kennen en zowel werk als privé bespreekt.

 

Wat vind je de leukste type projecten om aan te werken?

De leukste projecten om aan te werken zijn denk ik de begeleidingstrajecten. Om samen met de opdrachtgever de markt op te gaan en samen met hen het meest ideale kantoor te vinden op basis van hun wensen en eisen. Hier komt mijn marktkennis en rol van adviseur het meeste tot zijn recht.

 

Welke nieuwe technologieën hebben zich al echt bewezen in kantoorgebouwen?

Het implementeren van nieuwe klimaat- en duurzaamheidstechnieken. Deze dragen niet enkel bij aan verbetering van de energieprestaties, maar ook aan de vitaliteit van gebruikers.

 

Welke vraag zou jij aan Rutger willen stellen?

Rutger focust zich volledig op de full-service kantorenmarkt. Daarom is mijn vraag: Door de opkomst van het nieuwe werken verandert de vraag naar kantoorruimte. Welke trends zie jij in deze full-service kantorenmarkt ten opzichte van de conventionele verhuur van kantoren?

 

Meer weten over team Agency? Lees hier de blog van:

Stijn de Blaaij 
Edgar Willems
Steven Struijs
Bastiaan Olfers 
Rolf Vermeer
Wessel van der Veen  
Lara Jenner 
Ivar Hillerström

Reageren is niet mogelijk