Property Management

Volledige ontzorging in het beheer van vastgoed.

  • Dagelijks (24/7) ontzorging met een hoog serviceniveau
  • Transparante afspraken
  • Risicobeheersing
  • Een professioneel team

Volledige ontzorging in het beheer van vastgoed
Ons Property Management team biedt volledige ontzorging in het beheer van uw vastgoed. Het team beschikt over ruime ervaring op het gebied van financieel, technisch en commercieel property management. Er is bewust gekozen voor een solide backoffice en een platform dat het team dagelijks ondersteuning biedt.

Direct contact met huurders
Het meldpunt is 24/7 bereikbaar voor huurders. Naast persoonlijk contact met u en uw huurders vinden wij het belangrijk om wet- en regelgeving, administratieve processen, financiële rapportages of contractmanagement tot onze basis vereisten te benoemen. Middels transparante afspraken, duidelijke communicatie en onze persoonlijke aanpak kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat u zich kunt focussen op het realiseren van uw eigen doelen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat uw huurders tevreden blijven.

Data
Ons Property Management team is data gedreven opgezet. Door het toevoegen van slimme tools en een efficiënt organisatiemodel is het mogelijk om ieder object in de dienstverlening op te nemen. Hierdoor kunnen wij niet alleen grote portefeuilles beheren, maar een volledige dienstverlening bieden voor alle vastgoedeigenaren.

Willem Jan Schouten

Partner Property Management