Huren en heronderhandeling

Het ideale kantoor faciliteert uw organisatie optimaal, nu en in de toekomst, financieel en functioneel.

  • Een kritische blik op uw programma van eisen: wat zijn de ideale uitgangspunten voor een nieuwe huurovereenkomst
  • Een data-gedreven aanpak waarbij wij zowel het aanbod op als onder de markt inzichtelijk maken
  • Inhouse kennis op gebied van juridische, vastgoed technische en commerciële aandachtspunten
  • Een ervaren team bestaande uit huisvestingsadviseurs en regionale vastgoedspecialisten

Strategisch huisvestingsadvies
Wij geloven in het maken van een gedegen programma van eisen voordat u de markt op gaat om de ideale huisvesting te vinden. Dat kan beknopt door kritisch te kijken naar het benodigde metrage of functionele eisen. Het kan ook uitgebreid door de werkprocessen in uw organisatie volledig in kaart te brengen en daarmee en ideaal kantoorconcept van onderaf op te bouwen.

In kaart brengen van de vastgoedmarkt
Het vinden van de meest geschikte locatie is niet altijd even makkelijk. Er zijn tal van zaken waar rekening mee moet worden gehouden, zoals bereikbaarheid, indeelbaarheid, technische specificaties en natuurlijk huurprijs. Daarnaast is het een uitdaging om al het geschikte aanbod ook inzichtelijk te krijgen. Wat is er nu beschikbaar, maar vooral wat komt er beschikbaar. Wij maken gebruik van een in-house sales team en maken daarmee alle vrije en vrijkomende proposities voor u inzichtelijk.

De beste transactie op alle fronten
Een huurovereenkomst kan maar één keer goed worden opgesteld en dat is wanneer u in onderhandeling bent. Wij houden rekening met juridische, vastgoedtechnische en commerciële wensen. Ons team helpt u met het realiseren van de scherpste huurprijs, de juiste servicekosten afspraken en het opstellen van een huurdersvriendelijk contract. Daarnaast maken wij inzichtelijk wat uw kosten zullen zijn na de huurtransactie, zoals verbouw- en aanpassingskosten. Dit proces voeren wij uit voor zowel opdrachtgevers die opzoek zijn naar nieuwe kantoorruimte als opdrachtgevers die hun huidige huurovereenkomst willen heronderhandelen.

drs. Stijn de Blaaij

Managing Partner

Wouter Westgeest RM RT

Partner Agency Den Haag

ir. Edgar Willems

Partner Agency Utrecht

ir. Rolf Vermeer

Partner Agency Utrecht