Online Lead Generation

Verhuur van objecten waarbij Spring Real Estate alleen de leads levert.

  • Kies de dienstverlening die bij jou past, van lead generatie tot volledige ondersteuning in het verhuurproces
  • Als verhuurder altijd de regie in eigen handen
  • Wij werken op basis van no cure no pay
  • Altijd je persoonlijke adviseur ter beschikking

Als verhuurder de regie in eigen handen
Wij zijn ervan overtuigd dat samen het beste resultaat te behalen is. Daarom verdelen wij de taken. Wij zorgen voor de juiste vindbaarheid van uw vastgoed en bieden de ondersteuning die u als ondernemer nodig hebt. U voert zelf bezichtigingen uit en voert de onderhandelingen met de potentiële huurders.

Bereik eenvoudig alle ondernemers
Met een professionele advertentie op alle grote vastgoedplatformen, waaronder Funda in Business en de koppeling met onze SpringBase, zorgen wij dat uw vastgoed onder de aandacht wordt gebracht bij alle potentiële huurders.

Kies de dienstverlening die het beste past
Wij snappen dat geen enkele ondernemer hetzelfde is. Daarom is het mogelijk om bij ons extra dienstverleningen afnemen die aansluiten op uw specifieke behoefte. Of dit nu om juridische ondersteuning, bezichtigingen of contractuele afhandelingen gaat.

Resultaat gericht verhuren
Voor lead generatie werken wij met een lagere succesfee dan bij een volledig ontzorgt verhuurdienstverlening. Indien het toch niet lukt om de juiste huurder te vinden, of de huurder komt uit uw eigen netwerk dan bent u ons ook geen vergoeding schuldig.

Bastiaan Olfers

Vastgoedadviseur