Design & Build

Een integrale projectaanpak voor het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs op maat

  • Een uniek kantoorinterieur op maat, dat volledig is toegespitst op uw wensen en eisen.
  • Een proces van ontwerp en realisatie tegen vooraf overeengekomen voorwaarden, waarbij we u alle zorgen én risico’s uit handen nemen.
  • Een logisch gefaseerde en duidelijk gestructureerde, integrale projectaanpak met heldere communicatie en zonder verrassingen.
  • Een onderneming met een gedreven team, met een open geest en een schat aan ervaring.

Uw bedrijf, uw werkomgeving
Uw bedrijf verandert continu. Niet zelden hoort daar een aanpassing van de werkomgeving bij. Groter of juist kleiner, waarschijnlijk flexibeler, een gewilde ontmoetingsplaats. Bovenal dienend of zelfs versterkend voor de merkbeleving, identiteit, cultuur en werkprocessen van uw bedrijf. Op basis van uw wensen en eisen ontwerpen én realiseren wij een interieur op maat: functioneel doeltreffend, technisch comfortabel en esthetisch smaakvol. En altijd een herkenbare reflectie van het ‘DNA’ van úw bedrijf.

Onze integrale projectaanpak
Spring Design & Build is dus hét bureau waar u terecht kunt voor het ontwerpen en realiseren van uw unieke kantoorinterieur. Daarbij staan we voor u klaar ongeacht de locatie, omvang of complexiteit voor wat betreft ruimte, tijd en/of budget. Wij hanteren een logisch gefaseerde en duidelijk gestructureerde projectaanpak, zonder dogmatisch te zijn. Wij hechten waarde aan heldere communicatie en duidelijke verwachtingen over en weer. Zo voorkomen we verrassingen en zorgen we voor een soepel en prettig project.

Ruime ervaring en referenties
Al onze medewerkers – bevlogen architecten, interieurarchitecten, project- en sitemanagers – hebben een jarenlange loopbaan achter de rug bij diverse toonaangevende spelers in de markt van het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs. Zo kunnen zij individueel – en wij als collectief – bogen op een schat aan kennis, kunde en ervaring. En beschikken we met elkaar over tal van spraakmakende en aansprekende referenties van uiteenlopende aard en omvang.

drs. Stijn de Blaaij

Managing Partner

Peter van Dingen

Partner Design & Build

Edward Vis

Partner Design & Build

Fatima Eloussari

Project Manager