Verhuur van vastgoed

Een optimale invulling van uw vastgoed: advies bij het bepalen van het ideale verhuurproject en een gedreven aanpak tijdens het verhuurproces.

  • Een data-gedreven aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van uitgebreide marktkennis
  • Gedegen advies over het optimaliseren van het verhuurproduct voor de juiste doelgroep
  • Een inhouse salesteam dat in direct contact staat met mogelijke kandidaten
  • Een ervaren makelaarsteam opererend vanuit drie locaties in Nederland

Samen het optimale verhuurproduct creëren
Het verhuurteam van Spring Real Estate is werkzaam vanuit Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Utrecht. Vanuit deze locaties onderscheiden wij ons door het meedenken met onze opdrachtgevers bij het creëren van het meest interessante verhuurproduct. Vanuit welke doelgroepen is de vraag het grootst en welke doelgroepen sluiten het best aan bij uw risicoprofiel? Redenerend vanuit de vraag van onze opdrachtgever en gebaseerd op ervaring en ondersteund door onze uitgebreide transactie- en marktdatabase kunnen wij een volledig (financieel onderbouwd) verhuuradvies geven.

Het vinden van de juiste huurder
Het vinden van de juiste huurder is in iedere markt in kunst.  Het gaat niet alleen om een snelle verhuur, maar ook om de juiste eindgebruiker. Samen met ons inhouse marketing team en salesteam zorgen wij dat uw propositie bekend wordt in de markt, zowel onder collega makelaars als onder potentiële huurders. Wij geloven in een directe sales benadering, waarbij wij zo veel mogelijk organisaties benaderen en daarmee onze scoringskans vergroten.

Volledig op de hoogte van alle marktbewegingen
Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om altijd goed geïnformeerd te zijn over de voortgang en marktontwikkelingen. Wij brengen in kaart wie uw concurrenten zijn en adviseren u om zich te kunnen onderscheiden. Daarnaast informeren wij u over alle activiteiten van potentiële kandidaten en stemmen wij continu kansen met u af.

drs. Stijn de Blaaij

Partner Agency Amsterdam / Managing Partner

Wouter Westgeest RM RT

Partner Agency Den Haag

ir. Edgar Willems

Partner Agency Utrecht

ir. Rolf Vermeer

Partner Agency Utrecht

Bastiaan Olfers

Vastgoedadviseur

Martijn Bosschers

Partner Industrial and Logistics