ir. Rolf Vermeer

ir. Rolf Vermeer

ir. Rolf Vermeer

Partner Agency Utrecht

Rolf heeft een master Industrial Engineering & Management afgerond aan de Universiteit van Twente. Na het afronden zijn studie is hij ruim zes jaar werkzaam geweest bij DTZ Zadelhoff als adviseur Corporate Real Estate. In 2010 rondde hij diverse modules van de  master Studies of Real Estate af aan de Universiteit van Amsterdam.

In maart 2013 heeft Rolf de overstap gemaakt naar Cresa Nederland om het kantoor in Utrecht op te zetten. Hij is hier zeven jaar werkzaam geweest als directeur/eigenaar.

Vanaf 1 april 2020 is hij werkzaam voor Spring Real Estate. Samen met Edgar Willems leidt hij de vestiging Spring Real Estate Utrecht, gericht op het adviseren van zowel huurders als verhuurders van commercieel onroerend goed. Hierbij worden ze ondersteund door de landelijk opererende business units van Spring Real Estate. 

Rolf is gespecialiseerd in strategische huisvestingsvraagstukken, heronderhandelingstrajecten en aanhuur/aankoop trajecten voor zakelijke huurders. Hij heeft circa 15 jaar werkervaring in het zakelijke vastgoed aan de gebruikerskant.