Research

Volledig inzicht in de Nederlandse commercieel onroerend goed markt.

  • Volledig inzicht in al het commerciële onroerend goed in Nederland
  • Up to date marktinformatie van zowel huur- en koopprijzen als opname en leegstand
  • Interessante dwarsverbanden met voorspellende waardes voor zowel huurders als verhuurders
  • Jaarlijkse publicatie van de Dutch Office Locations Ranking

Een volledige vastgoeddatabase
Wij durven met enige bravoure te beweren dat wij een van de meest complete inhouse vastgoed databases van Nederland hebben. Ons Research team combineert openbare bronnen zoals vastgoeddatabanken, het Kadaster en Company Info met specifieke huurdersinformatie uit ons inhouse call center.

Praktische toepassingen voor huurders en verhuurders
De enorme toestroom van data wordt door slimme IT toepassingen ontsloten wat leidt tot interessante dwarsverbanden. Voor eindgebruikers die wij adviseren, kunnen wij inzichtelijk maken welke locaties vrij zijn, maar ook welke vrijkomen. Voor vastgoedeigenaren maken wij inzichtelijk wat de trends zijn, welke gebieden in opkomst zijn en welke gebouwen interessant zijn om naar te kijken, ook als ze niet officieel te koop staan.

Dutch Office Locations Ranking
Jaarlijks presenteert Spring Real Estate op basis van haar inhouse database de Dutch Office Locations Ranking. Dit overzicht vergelijkt jaarlijks 145 kantoorlocaties op de verhuurkans en biedt een belangrijke leidraad voor investeerders. In de afgelopen jaren is dit rapport uitgegroeid tot een gerenommeerd vergelijkingsrapport, welke jaarlijks aan enkele duizenden investeerders wordt toegezonden.

Sjors van Iersel MSc

Partner Commercial Asset Management

drs. Stijn de Blaaij

Managing Partner