Time Equities brengt beheer Nederlandse portefeuille naar Spring Property Management

Time Equities brengt beheer Nederlandse portefeuille naar Spring Property Management

Time Equities heeft het beheer van haar Nederlandse vastgoedportefeuille toevertrouwd aan Spring Property Management. Daarmee vergroot Spring Property Management haar beheerportefeuille naar 400.000 m² aan commercieel vastgoed.

De uitbreiding van de beheerportefeuille en het vertrouwen van een opdrachtgever als Time Equities, bevestigt dat de aanpak van Spring Property Management werkt, waarbij menselijke inzet en slimme automatisering samenkomen. Dit stelt hen in staat om meer aandacht en service te bieden aan klanten en huurders.

Tot de aangenomen portefeuille behoren onder meer het recent door Time Equities verworven kantoorgebouw SQM Hoofddorp aan de Antareslaan 1-17 in Hoofddorp alsmede de Iconische Avero toren in Leeuwarden.

Time Equities, een Amerikaanse investeerder, heeft activiteiten in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland en Nederland. Het bedrijf is al geruime tijd actief in verschillende Nederlandse steden en heeft met succes haar eigen kantoorconcept, SQM Offices, geïmplementeerd in meerdere van haar locaties.

Spring Property Management is opgericht in 2020 en is sindsdien gegroeid tot een van de grotere Property Managers in Nederland. Het team biedt volledige ontzorging van vastgoed beheer met persoonlijke aandacht en slimme automatisering voor beleggers. Met de focus op de drie P’s: people, product en platform.

Wilt u meer weten over ons platform, onze diensten of over Spring Property Management in het algemeen? Neem contact met ons op met ons!

Reageren is niet mogelijk