Taxaties

Betrouwbare waardering door vakkundige, gedreven specialisten.

  • Full service taxatieafdeling voor onafhankelijke marktwaardetaxaties in heel Nederland
  • Klantgerichte service met korte doorlooptijden
  • Specialistische kennis op het gebied van ontwikkel- en publiek vastgoed
  • Taxaties voor alle doeleinden en volgens betrouwbare richtlijnen

Betrouwbare waardering door onafhankelijke specialisten
Om tot een reële waardering van uw vastgoed te komen maken onze taxateurs gebruik van recente transacties van goed vergelijkbaar vastgoed. Ondersteund door ons eigen research team en de landelijke adviseurs van onze Agency, Capital Markets, Industrial & Logistics en MidCap Investments teams, aangevuld door vastgoeddatabanken, zijn wij in staat om taxaties voor alle doeleinden aan onze opdrachtgevers te leveren.

Korte doorlooptijden
Een snelle opvolging van taxatiesvraagstukken is voor onze opdrachtgevers van groot belang. Wij hechten er daarom het grootste belang aan om snel te leveren en gedane toezeggingen na te komen. Desalniettemin volgen wij altijd onze eigen corporate standards, alsmede de richtlijnen van genormeerde instanties zoals de RICS.

Hoogopgeleide taxateurs
Wij stellen hoge eisen aan onze taxaties en dat kan alleen als we diezelfde eisen stellen aan onze taxateurs. Onze taxateurs hebben ruime ervaring en certificeringen van de RICS en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Wij maken gebruik van (inter)nationaal geaccepteerde rekenmodellen en hebben ervaringen met taxaties voor verschillende doeleinden, zoals jaarrekeningen, financieringen en aan- of verkooptransacties.

Lennard Hoekstra MSc RT

Managing Partner Spring Valuations Netherlands

drs. Robert Kat MSRE MRICS RM RT VRT

Managing Partner Services Netherlands