Aankoop van vastgoed

Een optimale aankoopstrategie door een senior Investments team en een data-gedreven aanpak.

  • Team van senior adviseurs met sterke analytische en commerciële vaardigheden
  • Een data-gedreven aanpak waarbij zowel het aanbod op als onder de markt voor u inzichtelijk wordt gemaakt
  • Een eigen database met alle commerciële objecten in Nederland en referentietransacties
  • Inhouse kennis op het gebied van juridische, vastgoed technische en commerciële aandachtspunten

Gestructureerd aankoopproces
Spring Real Estate kan op diverse vlakken ondersteuning bieden bij het realiseren van vastgoedacquisities. Naast de traditionele makelaardij en het netwerk van Spring Real Estate hanteren wij een gestructureerd research-gedreven en proactief acquisitie proces met als doel het generen van acquisitie-opties. Dit proces sluit goed aan bij overspannen vastgoedmarkten omdat er naast proposities op de markt additionele acquisitiekansen worden gegenereerd van objecten die niet op de markt worden aangeboden.

Een data-gedreven advies
Data vormt een integraal onderdeel van onze adviezen. In samenwerking met ons Sales, Research en Agency team werken wij dagelijks aan het up to date houden van alle relevante markdata in Nederland. De informatie vanuit ons Sales team en Agency team wordt real-time gecombineerd met onze custom made gebouwen database. Onze analyse tools stellen ons in staat om unieke acquisitiekansen te identificeren maar misschien nog wel belangrijker inzicht te geven in de toekomstige performance van uw aankopen. Een objectieve inschatting van de kans dat huurders vertrekken en bronnen van nieuwe huurders zijn essentieel voor het succes van uw investering.

Dedicated acquisitieteam
Van ons mag u verwachten dat onze adviezen zijn opgesteld door senior beleggingsadviseurs die dagelijks actief zijn in de vastgoed beleggingsmarkt. Onze senior adviseurs hebben sterke analytische en commerciële vaardigheden om succesvol transacties te kunnen voortbrengen en closen. Onze senior adviseurs hebben de beschikking over een eigen Sales team en maken gebruik van een flexibele schil van business analisten om altijd voldoende capaciteit te kunnen garanderen. Onderdeel van elke acquisitie is een uitgebreid commercieel Due Dillegence rapport met underwriting van de waarde en/of doorrekening van de business case. U kunt bij ons ook terecht voor een second opinion van uw mogelijke acquisitie.

A. Zweering MSc MSRE MRICS

Managing Partner Spring Services Spain

drs. Robert Kat MSRE MRICS RM RT VRT

Managing Partner Services Netherlands

ing. Bart Mittendorff

Managing Partner | Partner MidCap Investments