Verkoop van vastgoed

Een optimaal verkoopresultaat door integrale expertise gedurende het volledige verkooptraject.

  • Team van senior adviseurs met sterke analytische en commerciële vaardigheden
  • Transactie-gedreven en ervaren onderhandelaars
  • Van kleine onderhandse verkopen tot volledige marketingprocessen waarbij altijd het maximale resultaat centraal staat
  • Verkooptrajecten zonder open einden

Op maat gemaakt verkoopproces
In elk verkoopproces is de voorbereiding een sleutel voor succes. Wij inventariseren en analyseren alle documentatie om u optimaal te kunnen adviseren over de meest kansrijke verkoopmethoden en kandidaat-kopers. Op het moment dat het daadwerkelijk verkoopproces aanvangt worden kandidaten persoonlijk door ons team van senior adviseurs benaderd. Gedurende het hele traject blijven onze adviseurs betrokken van de bezichtigingen tot en met de levering.

Geïntegreerde aanpak met andere disciplines
De omvang van ons kantoor maakt dat wij optimaal gebruik kunnen maken van inhouse disciplines. Bij de verkoop van single-assets of portefeuilles kan het wenselijk zijn om onze marketing afdeling te betrekken om het product op een onderscheidende manier in de markt te zetten. Onze Agency teams en Research helpen bij het aanleveren van actuele marktdata en onze Legal Counsel bij de juridische afhandeling.

Maximaal resultaat, minimale risico’s
Wij begrijpen dat maximaal resultaat voorop staat. Uiteraard wenst u het hoogste verkoopresultaat te realiseren, maar voor ons behoort het uitsluiten van risico’s ook tot het maximale resultaat. Wat is het risico dat de koper niet afneemt of dat in een Due Diligence wordt getracht de prijs omlaag te krijgen. Deze risico’s kunnen in een verkoopproces op maat worden geminimaliseerd.

A. Zweering MSc MSRE MRICS

Managing Partner Spring Services Spain

drs. Robert Kat MSRE MRICS RM RT VRT

Managing Partner Services Netherlands

ing. Bart Mittendorff

Managing Partner | Partner MidCap Investments