Verenigd Beheer B.V. verkoopt zeven winkels en twee woningen aan particuliere beleggers.

Verenigd Beheer B.V. verkoopt zeven winkels en twee woningen aan particuliere beleggers.

Spring Real Estate heeft Verenigd Beheer B.V. geadviseerd bij de verkoop van zeven winkels en twee woningen aan een particuliere belegger. De objecten zijn gelegen aan de DS. Martiniuslaan in Nunspeet en de Torenstraat in Zeewolde. De totale oppervlakte van de winkel- en woonruimten bestaat uit circa 1.691 m².

De verkochte objecten zijn gelegen op de beste locaties in de winkelgebieden van Nunspeet en Zeewolde. Het object in Nunspeet bestaat uit een verhuurde commerciële ruimte (ijssalon) en een niet verhuurde commerciële ruimte. Ook de bovenwoning is vrij van huur. In Zeewolde bestaat het object uit vijf winkels, waarvan er vier zijn verhuurd, en daarnaast een verhuurde bovenwoning. De huurders zijn een damesmodezaak, een kaaswinkel, een zon- en nagelstudio en een keukenspeciaalzaak.

Spring Real Estate heeft Verenigd Beheer B.V. geadviseerd tijdens het verkoopproces. Verenigd Beheer B.V. is juridisch geadviseerd door Dentons. Zowel het object in Nunspeet als het object in Zeewolde werd gekocht door een particuliere belegger.

Reageren is niet mogelijk