Kantoorruimte huren in Utrecht Papendorp

Kantoorruimte huren in Utrecht Papendorp

Het kantorenpark Utrecht Papendorp, in de oksel van de A2 en de A12, werd de afgelopen 15 jaar ontwikkeld. Door de ligging nabij de A2 en de A12 heeft het een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Mede door de goede bereikbaarheid zijn er momenteel circa 12.000 mensen werkzaam in deze aantrekkelijke kantoorlocatie en hebben talloze bedrijven zich hier gevestigd. Ook wordt er flexibele kantoorruimte aangeboden in diverse kantoorgebouwen. Dit maakt het tot een geschikte locatie voor veel bedrijven, van grote namen tot kleinere start-ups.

Bekijk onderstaand het meest actuele kantoorruimte aanbod in Utrecht Papendorp.

voorraad

Voorraad

leegstand

Leegstand

huurprijs

Markt huurprijs

beleggingen

Transacties

Utrecht Papendorp in transformatie

De kantoorlocatie Utrecht Papendorp werd de afgelopen 15 jaar ontwikkeld. De eerste ontwikkelingen waren grootschalige kantoorcampussen voor grote IT-bedrijven zoals CapGemini en Atos Origin. Veel huurders verlieten Papendorp na hun eerste termijn. Hierdoor bleven grootschalige kantoorcomplexen volledig leeg achter en liep de leegstand in het gebied tijdens de crisis snel op. De afgelopen jaren zijn middelgrote bedrijven naar Papendorp getrokken omdat hier de mogelijkheid bestond om grote metrages aan kantoorruimte te huren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de leegstand behoorlijk is afgenomen. Een van de belangrijkste bedrijven gevestigd op Utrecht Papendorp is Bol.com. Zij huren circa 35.000 m² kantoorruimte en 1.000 parkeerplaatsen in het F gebouw van kantorencomplex WTC Papendorp.

Voordelen van kantoorruimte in Utrecht Papendorp

De kantoorlocatie Utrecht Papendorp is goed bereikbaar. Op loopafstand liggen diverse bushaltes met verbindingen naar Utrecht Centraal Station en andere grote Nederlandse steden. Daarnaast ligt het nabij de A12, welke is aangesloten op de A2. De Prins Clausbrug zorgt ervoor dat Papendorp ook goed bereikbaar is met de fiets. In diverse kantoorgebouwen aan de Papendorpseweg wordt flexibele kantoorruimte aangeboden, vanaf 1 werkplek tot een vergaderruimte. Het WTC Papendorp aan de Papendorpseweg 100 biedt flexibele kantoorruimte vanaf 1 werkplek. Papendorp Park, een full service gebouw, bestaat uit vijf woontorens die met elkaar verbonden zijn middels een ondergrondse hoofdingang. Het biedt alle benodigde faciliteiten, van een full service receptie tot een lounge, koffiebar en een supermarkt. In de Secoya Campus aan de Papendorpseweg 99 zijn kantoorruimtes te huur vanaf 10 m² tot circa 150 m². De afgelopen jaren hebben er diverse huurtransacties plaatsgevonden in het kantorenpark Papendorp. Berenschot verhuist van de Europalaan naar het kantorencomplex Life in Papendorp. Zij zullen circa 2.910 m² kantoorruimte gaan huren binnen het moderne en duurzame kantoorgebouw gelegen aan een zichtlocatie vanaf de A2 en A12. Daarnaast heeft Sharp Electronics Benelux kantoorruimtegehuurd aan de Papendorpseweg 75. Dit moderne kantoorgebouw biedt alle benodigde faciliteiten en heeft een centrale ligging. Ook het ICT-bedrijf T-Systems verlaat haar huidige locatie in Vianen en verruilt dit voor een modern kantoorgebouw in Papendorp.

Perspectief van Utrecht Papendorp 

De komende jaren zal er verder worden geïnvesteerd in het creëren van een levendige werkomgeving. Utrecht Papendorp is een unieke kantoorlocatie doordat het veel groen heeft en indrukwekkende architectuur.

De gepresenteerde informatie is gebaseerd op SpringBase.

Bekijk het meest actuele aanbod in de verhuur of verkoop van kantoorruimte in Almere op onze aanbodpagina

 

Kantoorruimte huren in een andere stad?

Kantoorruimte huren Arnhem Kantoorruimte huren AlmereKantoorruimte huren AmsterdamKantoorruimte huren Den HaagKantoorruimte huren Rotterdam 

Reageren is niet mogelijk