Kantoorruimte huren in Amsterdam

Kantoorruimte huren in Amsterdam

Amsterdam heeft veel te bieden als hoofdstad, van de wereldberoemde Amsterdamse grachten tot talloze belangrijke musea en gerenommeerde restaurants. Door de rijke historie zijn er prachtige monumentale panden, maar ontstaan er ook nieuwe kantoorlocaties met moderne architectuur. Amsterdam heeft een ruim aanbod van kantoorruimte en biedt huisvesting aan alle soorten bedrijven, van een jonge start-up die zich vestigt in het industriële Amsterdam-Noord tot een gevestigd internationaal bedrijf op de Zuidas. Ben je op zoek naar flexibele kantoorruimte? In business centers worden full service werkplekken aangeboden door diverse operators. Amsterdam heeft voor alle bedrijven iets te bieden.

Bekijk hier het meest actuele kantoorruimte aanbod in Amsterdam.

Amsterdam in transformatie

Amsterdam is volop in ontwikkeling. In het historische centrum en de grachtengordel wordt steeds meer flexibele kantoorruimte aangeboden in diverse monumentale panden. De centrale ligging nabij het Centraal Station en alle benodigde faciliteiten maakt het tot een geschikte kantoorlocatie. Winkels, cafés en restaurants bevinden zich op loopafstand. De diversiteit aan kantoren en het hoge voorzieningsniveau zorgt ervoor dat het centrum van Amsterdam vooral in trek is bij de ICT-sector e en de creatieve industrie. Om meer aanbod te creëren is het voormalige warenhuis V&D getransformeerd naar kantoorruimte, onder andere voor de huurder Bestseller E-Commerce. Er worden ook nieuwe kantoorlocaties ontwikkeld zoals de Amsterdamse Houthavens, gelegen in het historische deel van de haven in hartje Amsterdam. Veelal creatieve bedrijven huren hier kantoorruimte, zoals Hugo Boss, Diesel en PVH. Imagewharf is de nieuwe creatieve hub in de Amsterdamse Houthavens en biedt huisvesting aan meerdere huurders. Kantoorruimte huren in Amsterdam Noord? Er worden spectaculaire kantoorgebouwen ontwikkeld met uitzicht over het IJ. Kantoorgebouw BOLD Offices aan de Badhuiskade 355 ligt op loopafstand van bezienswaardigheden zoals Eye Filmmuseum, de ADAM toren en nabij de pont vanaf Amsterdam Centraal.

De zakelijke kantorenlocatie Amsterdam Zuidas

Wil je kantoorruimte huren op een zakelijke kantoorlocatie? Dan is de Zuidas de meest geschikte locatie van Amsterdam. Het huisvest onder meer grote financiële instellingen en advocatenkantoren. Sinds het begin van deze eeuw vinden nieuwe ontwikkelingen voor hoogwaardige en grote kantoorgebouwen plaats. In de komende jaren zal het gebied verder worden uitgebreid naar het westen aan beide kanten van de A10. Er zijn de afgelopen jaren een aantal mooie huurtransacties tot stand gekomen. Simon-Kucher & Partners huurt circa 1.484 m² kantoorruimte in het iconische kantoorgebouw Infinity, gelegen naast de ring A10. Het cosmeticabedrijf Coty gaat een aantal wereldwijd opererende teams samenbrengen aan de Buitenveldertselaan in het nieuwe managementhoofdkantoor.

Perspectief van Amsterdam 

Het kantorenaanbod in Amsterdam neemt steeds verder af. Hierdoor hebben zoekers moeite met het vinden van geschikte kantoorruimte. Vooral het huren van grote oppervlakten (meer dan 3.000 m²) is moeilijk. Kantoorgebruikers kijken daarom ook naar omliggende steden, zoals het huren van kantoorruimte in Amstelveen.

Bekijk het meest actuele aanbod in de verhuur of verkoop van kantoorruimte in Amsterdam op onze aanbodpagina.

 

Kantoorruimte huren in een andere stad?

Kantoorruimte huren AlmereKantoorruimte huren Den HaagKantoorruimte huren HoofddorpKantoorruimte huren RotterdamKantoorruimte huren UtrechtKantoorruimte huren Amstelveen

Reageren is niet mogelijk