Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk

Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk

Het gebied Amsterdam Sloterdijk is zich in een rap tempo aan het ontwikkelen tot een duurzame en innovatieve kantoorlocatie. Eerst was het voornamelijk een kantoorlocatie met een ruim aanbod van kantoorruimte. Echter groeit het steeds meer uit tot een gemengd werk- en woongebied. Er worden een grote hoeveelheid woningen gerealiseerd. Naast een focus op woningbouw worden er ook veel openbare ruimtes ontwikkeld, zoals horeca, sporten, uitgaan en cultuur. Bar-restaurant BRET vestigde zich nabij het station en is uitgegroeid tot de hotspot van Sloterdijk. Het is de bedoeling dat Amsterdam Sloterdijk zal uitgroeien tot een gebied met een mix van professionele-, culturele- en stedelijke voorzieningen.

Bekijk onderstaand het meest actuele kantoorruimte aanbod in Amsterdam Sloterdijk.

voorraad

Voorraad

leegstand

Leegstand

huurprijs

Markt huurprijs

beleggingen

Transacties

Amsterdam Sloterdijk in transformatie

Amsterdam Sloterdijk is in een stroomversnelling aan het veranderen van een onaantrekkelijke en monofunctionele kantoorlocatie naar een bruisend stadsdeel. De veranderingen worden mede veroorzaakt door grootschalige herontwikkelingen van kantoorgebouwen. De ontwikkelingen in Sloterdijk zullen onverminderd doorgaan en worden aangesterkt door de recente kavelverkoop vanuit de gemeente Amsterdam bestemd voor grootschalige woningontwikkelingen. Ondertussen is de kantorenleegstand gedaald van 22% in 2015 naar 12.5% in 2018. Daarnaast stijgen huurprijzen van kantoorruimte naar niveaus van voor de crisis. Amsterdam Sloterdijk staat bekend om haar hoogwaardige telecom infrastructuur. Diverse toonaangevende bedrijven hebben zich de afgelopen jaren gevestigd in de omgeving gevestigd en huren hier kantoorruimte zoals Vodafone, Deloitte en Dell.

Voordelen van kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk

De kantoren in Amsterdam Sloterdijk zijn uitstekend bereikbaar vanuit zowel Amsterdam als Schiphol. Dit komt door de ligging nabij station Amsterdam Sloterdijk en de Ringweg A10 en de Rijksweg A5. Het centrum van Amsterdam en de Zuidas zijn binnen tien minuten te bereiken via de A10. Daarnaast is Schiphol binnen 15 minuten bereikbaar. Dit maakt het tot een populaire locatie voor het huren van kantoorruimte, zowel in flexibele als niet flexibele kantooromgevingen. Onlangs zijn er diverse nieuwe flexibele kantoorconcepten gevestigd. Hier huur je een kantoorruimte, een werkplek of opslagbox met flexibele voorwaarden. Aan de Transformatorweg 38 wordt kantoorruimte aangeboden vanaf 3 personen. De Millennium Toren, een icoon in het business district van Amsterdam Sloterdijk, is gelegen aan de Radarweg 29 en biedt kantoorruimte aan vanaf één werkplek. Het biedt uitgebreide faciliteiten aan, zoals ingerichte kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes. De Teleport Towers aan de Kingsfordweg 151 is vanwege zijn centrale ligging in Amsterdam Sloterdijk vanuit de hele stad te zien. Er is kantoorruimte te huur vanaf 10 m² tot 650 m². In het gebouw zijn vele kleinere huurders gevestigd als onderhuurder van Regus. Daarnaast zitten in de omgeving grote zakelijke kantoorgebruikers zoals de GVB en de Belastingdienst. Er zijn de afgelopen jaren mooie transacties tot stand gekomen in Amsterdam Sloterdijk met als voorbeeld DPA Professionals. Zij huren circa 1.800 m² in het multi-tenant kantoorgebouw Quarter Podium en hebben de huurovereenkomst langjarig verlengd. Quarter Podium maakt onderdeel uit van Quarter Offices, een nieuw ‘work, live & play’ concept in Amsterdam Sloterdijk.

Perspectief van Amsterdam Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk is volop in ontwikkeling. De focus ligt niet alleen op kantoorruimte, maar ook op woningen. De komende jaren zal het woningaanbod in de kantoorlocatie gaan verdrievoudigen door diverse nieuwe woonprojecten. Dit moet zorgen voor een goede woon- en werkverhouding.

De gepresenteerde informatie is gebaseerd op SpringBase.

Bekijk het meest actuele aanbod in de verhuur of verkoop van kantoorruimte in Amsterdam op onze aanbodpagina.

 

Kantoorruimte huren in een andere stad?

Kantoorruimte huren AlmereKantoorruimte huren Den HaagKantoorruimte huren HoofddorpKantoorruimte huren RotterdamKantoorruimte huren UtrechtKantoorruimte huren Amstelveen

Reageren is niet mogelijk