Spring Real Estate weer terug op de PROVADA 2024

Spring Real Estate weer terug op de PROVADA 2024

Na het succes van voorgaande jaren, is Spring Real Estate ook dit jaar weer aanwezig op de PROVADA in de RAI Amsterdam! Ook dit jaar verwelkomen we je weer graag op onze vertrouwde plek: Hal 10, stand 11.

Gedurende drie dagen staan we klaar om te netwerken met andere vastgoedprofessionals bij onze stand, die is geïnspireerd op het Spring Café van onze kantoren, maar dan met een Amsterdams tintje! Overdag zakelijk, later op de dag vermakelijk. Net als vorig jaar, straalt onze stand weer de kenmerkende Spring vibe uit.

Hoogtepunten van vorig jaar

Het afgelopen jaar stond volledig in het teken van Spring Valencia. Sindsdien zijn we al vele maanden actief op de Spaanse markt en hebben we ons kantoor verplaatst naar het levendige hart van Valencia Centrum. Ben je benieuwd hoe ons team van experts zich heeft aangepast aan de dynamiek van de Spaanse vastgoedmarkt? Wil je meer weten over onze strategieën, successen en toekomstplannen in deze bloeiende regio? Plan dan een afspraak in met één van onze adviseurs.

PROVADA 2024

Dinsdag 11 en woensdag 12 juni

Hoewel vorig jaar volledig in het teken stond van Spanje, gaan we dit jaar weer terug naar het vertrouwde Amsterdamse thema. Op dinsdag zullen wij de dag afsluiten met een gezellige Amsterdamse borrel vanaf 16:30 met typische versnaperingen!

Donderdag 13 juni

Studenten opgelet, wij staan te springen om nieuw talent! Daarom staan wij donderdag 13 juni klaar om onze passie voor vastgoed met jullie te delen. Bij onze stand kunnen jullie niet alleen rekenen op een warm welkom, maar ook op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de sector.

Voor studenten is de PROVADA een fantastische kans om in contact te komen met werkgevers en professionals uit de sector. Bij ons kunnen jullie al jullie vragen stellen en jullie netwerk uitbreiden. En om het nog gezelliger te maken, serveren we de lekkerste Italiaanse koffie of een verfrissend biertje tijdens onze borrel.

Dus kom zeker even langs bij onze stand (hal 10, stand 11) en ontdek de mogelijkheden die de vastgoedsector te bieden heeft. We sluiten de dag af met een gezellige borrel vanaf 16:30, zodat Spring jullie ook kan laten zien wat echte gezelligheid betekent!

Afspraak maken

Wil je meer weten over Spring Real Estate en er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om te kletsen? Maak gebruik van onze handige bookingstool via de onderstaande link en plan eenvoudig een afspraak in met één van onze collega’s. Of je nu geïnteresseerd bent in nieuwe kansen, samenwerkingsmogelijkheden wilt bespreken of gewoon even wilt bijpraten, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Alvast een afspraak maken met een van onze adviseurs? Dat kan! Boek een tijdslot via onderstaande link.

Bookingstool: https://outlook.office365.com/owa/calendar/SpringProvada2024@springrealestate.com/bookings/

Reageren is niet mogelijk