Thijmen treedt in dienst bij Spring Real Estate

Thijmen treedt in dienst bij Spring Real Estate

Spring Real Estate is trots dat Thijmen Kerssies heeft gekozen de organisatie met een vaste aanstelling te versterken. Thijmen heeft het afgelopen jaar ervaring opgedaan als stagiair binnen het Agency Amsterdam team. Met de fulltime aanstelling zal Thijmen in staat zijn om de opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Thijmen heeft zijn bachelor Vastgoedkunde behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen.  In februari 2023 startte Thijmen zijn afstudeerstage binnen Spring Real Estate. Gedurende zijn afstudeerperiode concentreerde Thijmen zich op een onderzoek naar de invloed van Covid-19 op de dynamische Amsterdamse kantorenmarkt, wat hem in staat stelde waardevolle inzichten op te doen en zijn analytische vaardigheden te verfijnen.

Spring Master Program 2023

Thijmen is een van vijf toptalenten bij Spring die in september zijn gestart met het Spring Master Program. Deze opkomende professionals belichamen de toekomst van de vastgoedsector en zullen gedurende het jaar worden voorbereid op succes in hun vakgebied. Naast hun reguliere taken zullen ze deelnemen aan zowel interne als externe trainingsprogramma’s, inclusief een afsluitende pitch voor een nieuwe businesslijn binnen het ecosysteem. Gedurende het komende jaar zullen de deelnemers de benodigde vaardigheden en kennis verwerven om zich te ontwikkelen tot volwaardige professionals. Het programma daagt hen uit om zich volledig in te zetten, risico’s te nemen, te leren van tegenslagen en innovatieve benaderingen te verkennen.

Reageren is niet mogelijk