Fatima treedt in dienst bij Spring Real Estate

Fatima treedt in dienst bij Spring Real Estate

Fatima Eloussari is per 1 september gestart als projectmanager bij het Spring Design & Build team. Met een achtergrond in HBO Bouwkunde en momenteel nog bezig met een Master in Architectuur brengt Fatima zeven jaar ervaring mee als ontwerper en projectmanager.

Als Projectmanager binnen de Design & Build afdeling van Spring Real Estate speelt Fatima een cruciale rol in het vormgeven en begeleiden van diverse projecten. Haar expertise strekt zich uit van de initiële conceptuele fase tot aan de uiteindelijke oplevering, waarbij ze ervoor zorgt dat alle aspecten van ontwerp en uitvoering naadloos op elkaar aansluiten.

De overstap naar Spring Real Estate werd ingegeven door de zoektocht naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden en kansen in deze fase van haar carrière. Bij Spring zal Fatima haar vaardigheden benutten als projectmanager en nauw samenwerken met Peter van Dingen en het team aan diverse projecten. Ze kijkt er enthousiast naar uit om bij te dragen aan de groei van Spring Design and Build.

Reageren is niet mogelijk