Taxatie nodig? Hiermee ontkomt u aan de decemberdrukte

Taxatie nodig? Hiermee ontkomt u aan de decemberdrukte

Investeringen in de Nederlandse vastgoedmarkt zijn van historisch hoog niveau. Alhoewel 2017 nog niet geheel tot een einde is gekomen, is in de eerste drie kwartalen van dit jaar ruim 14,8 miljard euro belegd in de vastgoedmarkt. Dit is een stijging van ruim 15% ten opzichte van 2016.

Al geruime tijd behoort Nederland tot de meest concurrerende landen van Europa en daardoor is het een onverminderd populaire vastgoedbeleggingsmarkt. De toename in beleggingen zorgt ook voor een stijgende vraag op het gebied van taxaties, zowel naar taxatieopdrachten in het kader van balanswaardering als taxaties in het kader van aan-en verkoop voor beleggers.

Met name rondom de jaarwisseling is het gewenst om snel te beschikken over een volledige taxatie. Hierdoor werken de meeste kantoren boven hun reguliere capaciteit, waardoor de doorlooptijden van vastgoedtaxaties toenemen. De reguliere termijn van tien werkdagen kan in deze periode oplopen tot circa twintig werkdagen.

Binnen Spring Valuations werken wij nauw en efficiënt samen. Met daarnaast de nodige voorzorgsmaatregelen, bieden wij u de mogelijkheid om te ontkomen aan de decemberdrukte. Wij garanderen een doorlooptijd van zeven werkdagen voor ad hoc matige taxaties. Onze taxateurs zijn zowel gecertificeerd op basis van het NRVT, als het VRT en RICS en zijn daarmee in staat snel en bekwaam te schakelen. Deze snelheid is met name op het gebied van Amsterdams vastgoed essentieel. Wij beschikken over een groot netwerk in de Amsterdamse markt en hebben de nodige kennis over transactieprijzen, huurprijzen, erfpacht en ontwikkelprojecten.

Mocht u met gepaste snelheid alsnog over een taxatie willen beschikken voor het einde van het jaar, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Reageren is niet mogelijk