Steven treedt in dienst bij Spring Real Estate

Steven treedt in dienst bij Spring Real Estate

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Steven Struijs. Steven is vast in dienst getreden als Vastgoedadviseur bij het Agency Amsterdam team. Hij gaat zich dagelijks bezighouden met het begeleiden van aan- en verhuurprocessen en het adviseren van eindgebruikers bij huisvestingsvraagstukken.

Steven is al twee jaar werkzaam bij Spring Real Estate naast zijn studie. Na het behalen van zijn Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden heeft hij aan de Universiteit van Amsterdam zijn master Business Administration behaald. Zijn eerste functie binnen Spring was Sales Associate, hierna heeft Steven ruime ervaring opgedaan als werkstudent voor de afdeling Spring Agency Amsterdam. Vanaf 1 september 2022 is hij vast werkzaam bij Agency Amsterdam als Vastgoedadviseur. Met de fulltime aanstelling zal Steven in staat zijn om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Steven is een van de 8 toptalenten bij Spring die in september gestart zijn met het Spring Master Program. Deze toptalenten hebben tijdens hun werkstudentschap kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geeft Spring hen een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’ voor hun (vastgoed)carrière. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebben om als volwaardig professional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen. Dit past in onze filosofie dat je alleen kan groeien als je uit je comfort zone gaat.

Reageren is niet mogelijk