Nino treedt in dienst bij Spring Real Estate

Nino treedt in dienst bij Spring Real Estate

Spring Real Estate is trots dat Nino Zaki heeft gekozen de organisatie met een vaste aanstelling te versterken. Nino heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan als werkstudent voor de afdeling Capital Markets. Met de fulltime aanstelling zal Nino in staat zijn om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Binnen het Capital Markets team houdt Nino zich bezig met het adviseren van institutionele beleggers, projectontwikkelaars en ontwikkelende aannemers op het gebied van ontwikkelposities en grootschalige woningbeleggingen.

Nino heeft Economics & Business Economics gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Medio 2019 is Nino in dienst getreden bij Spring Real Estate als Sales Associate. Eind 2020 begon hij als werkstudent Vastgoed Analist bij het Capital Markets team. Hier is hij medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten van een automatische leadgeneratie funnel, waarbij Spring data op dagelijkse basis kan converteren in acquisitiekansen voor onze opdrachtgevers. Hiervoor is een op maat gemaakte client dashboards ontwikkeld die gekoppeld is aan de SpringBase, waarin informatie is opgenomen over meer dan 890.000 vastgoedobjecten.

Nino is een van de 8 toptalenten bij Spring die in september gestart zijn met het Spring Master Program. Deze toptalenten hebben tijdens hun werkstudentschap kennis en ervaring opgedaan binnen Spring. Met dit programma geeft Spring hen een kick-start, of beter gezegd een ‘Spring Start’ voor hun (vastgoed)carrière. In één jaar tijd leren zij alles wat ze nodig hebben om als volwaardig professional aan de slag te kunnen. We dagen ze uit om zich voor de volle 100% in te zetten, te vallen, weer op te staan en om te experimenteren met nieuwe dingen. Dit past in onze filosofie dat je alleen kan groeien als je uit je comfortzone gaat.

Reageren is niet mogelijk