Spring Valuations introduceert nieuw platform

Spring Valuations introduceert nieuw platform

Met trots heeft Spring Valuations een nieuw platform geïntroduceerd waarmee opdrachtgevers real time hun taxatieaanvragen in het kader van een financieringsaanvraag kunnen raadplegen. Door het volgen van vier duidelijke stappen kan men een rapport verkrijgen.

Real-time updates op de website

Op de website kunnen bezoekers informatie over het taxatieproces, onze tarieven en contactgegevens vinden. Daarnaast kan er gelijk een aanvraag worden ingediend door middel van een geautomatiseerde opdrachtbevestiging.

Opdrachtgevers worden op verschillende momenten tijdens het proces live op de hoogte gebracht over de status van hun aanvraag, bijvoorbeeld over wanneer de taxatie staat gepland, welke taxateur het dossier behandeld, welke foto’s er zijn genomen bij de opname, wanneer het conceptrapport klaar staat en wanneer het definitieve rapport kan worden gedownload.

Binnen een persoonlijk account beheren opdrachtgevers op deze manier eenvoudig en overzichtelijk hun portefeuille. Door het consequent updaten van de opdrachtgever met de status van de taxatie en het korte maar persoonlijke contact nemen wij de zorg van klanten uit de handen. Wij dragen hierbij de volledige controle aan de klant, zodat zij onbezorgd hun andere werk kunnen uitvoeren.

Meer over de service van Valuations

Spring Valuations voorziet op basis van korte doorlooptijden en hoge eisen in met name financieringstaxaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in (her)ontwikkelingstaxaties en taxaties voor partijen in de publieke sector (o.a. gemeenten en onderwijsinstelling). Per januari is Spring Valuations gecertificeerd met een ISAE type II certificering. Daarnaast leveren wij aan de hand van vaste tarieven en binnen 5 werkdagen na de dag van de bezichtiging.

Geïnteresseerd in een taxatie? Vraag het nu aan via deze link.

.

Reageren is niet mogelijk