Ontmoet Spring Real Estate op PROVADA 2022

Ontmoet Spring Real Estate op PROVADA 2022

Het is bijna zover: PROVADA, de plek voor alle spelers in de vastgoedsector, zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 juni in de RAI Amsterdam. Ook Spring Real Estate zal aanwezig zijn met onze eigen stand 

Spring voor de eerste keer op PROVADA  

De beurs PROVADA is de plek om professionals binnen de vastgoedsector te ontmoeten. Jarenlang werd er al aan ons gevraagd of wij ook een stand zullen hebben op deze bruisende plek. En dit jaar gaan wij dat waarmaken! Net zoals het onderscheidende karakter van ons bedrijf zal onze stand het Spring karakter uitdragen. Hoe wij dat gaan doen? Wij zullen de volledige Spring Experience meenemen naar de RAI. 

Spring proeven, horen, zien en voelen 

Onze stand, geïnspireerd op het Spring Café van ons Amsterdam kantoor, zal de plek zijn om kennis te delen en te netwerken met andere vastgoedprofessionals. Maar dan wel op een Amsterdamse manier! Overdag zakelijk, ‘s middags vermakelijk.  

Onder een genot van een kopje koffie of thee (gemaakt door onze barista’s) kunt u spreken met onze medewerkers van Agency, MidCap Investments, Property Management, Capital Markets, Valuations of Online Brokers. 

Daarnaast zal er ook elke dag, van 16:30 tot 19:00 uur, een Amsterdamse borrel volgen in de aanwezigheid van een DJ. Ook leuk om te weten is dat op dinsdag en woensdag de Amsterdamse volkszanger Danilo Kuiters aanwezig zal zijn. Zeker dus leuk om even langs te lopen als je tijd hebt! 

Ontmoet ons in Hal 10 

Onze Spring beleving moet je zeker niet missen. Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om met ons te kletsen? Mail dan Lara Jenner (lara.jenner@springrealestate.com) om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om jullie te zien in Hal 10 (Stand 11).  

Reageren is niet mogelijk