Spring Real Estate heeft haar Property Management team versterkt met de aanstelling van Norbert van Workum als Property Manager.

Spring Real Estate heeft haar Property Management team versterkt met de aanstelling van Norbert van Workum als Property Manager.

Norbert van Workum (46 jaar), die begin dit jaar in zijn nieuwe functie begon, heeft de afgelopen jaren bij diverse organisaties gewerkt. Na zijn studie Bedrijfskunde begon hij zijn carrière als accountmanager bij een internationale leverancier van regenwatersystemen. Daarnaast heeft hij als coach gewerkt en was Norbert de afgelopen jaren werkzaam als beheerder van de oude gevangenis aan het Wolvenplein in Utrecht. Dynamische omgevingen, contact met huurders en leveranciers en het zoeken naar praktische oplossingen voor allerhande vraagstukken maken Norbert enthousiast.

Norbert is als Property Manager het directe aanspreekpunt voor huurders en leveranciers, waarbij hij zich zal richten op de dagelijkse communicatie en het verhogen van de huurdertevredenheid. Samen met de Technisch Manager, verantwoordelijk voor het onderhoud binnen de portefeuille, Wet & Regelgeving, Project Management en implementatie van ESG, heeft Spring Property Management de balans gevonden tussen techniek en menselijk contact.

Spring is altijd bezig het serviceniveau van haar dienstverlening te verbeteren. Norbert zijn service gerichtheid, praktisch oplossingsvermogen en het enthousiasme bij de uitvoer van zijn werk zullen hieraan een sterke bijdrage leveren.

Reageren is niet mogelijk