Spring Design & Build viert haar eerste verjaardag!

Spring Design & Build viert haar eerste verjaardag!

Een vliegende start

Sinds de oprichting in maart 2023 heeft Design & Build, onderdeel van Spring Real Estate, een vliegende start gemaakt, met een reeks interessante en uitdagende projecten die de veelzijdigheid en expertise van het team hebben onderstreept. Met een breed scala aan verleende diensten, waaronder ontwerp, projectmanagement en bouw, heeft Spring Design & Build, zich snel gepositioneerd als een betrouwbare en innovatieve speler in de branche.

Het afgelopen jaar heeft het team van Spring Design & Build hard gewerkt aan diverse projecten, variërend van residentiële verbouwingen tot commerciële ontwerpen. Elk project heeft bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf, terwijl het tegelijkertijd de tevredenheid en het vertrouwen van de klanten heeft gewonnen.

Grootse plannen voor aankomend jaar

Met het oog op de toekomst heeft Spring Design & Build grootse plannen voor het komende jaar. De focus zal liggen op het creëren van een solide basis voor verdere groei en het uitbreiden van het team met getalenteerde en gemotiveerde professionals. Dit strategische plan is erop gericht om de dienstverlening te optimaliseren en nog meer ambitieuze projecten aan te kunnen nemen.

“We zijn enorm trots op wat we in ons eerste jaar hebben bereikt,” zegt Peter van Dingen, Partner van Spring Design & Build. “Maar we kijken ook vooruit en zien veel potentieel voor verdere groei en verbetering. Door ons team uit te breiden en te investeren in onze basis, willen we klaar zijn voor de volgende stap in ons avontuur.”

Het team van Spring Design & Build kijkt uit naar een jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen, en blijft zich inzetten om de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid te leveren in al hun projecten.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en spannende nieuwe projecten van Spring Design & Build via onze (binnenkort vernieuwde) website en sociale mediakanalen. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst!

Reageren is niet mogelijk