Rutger treedt in dienst bij Spring Real Estate

Rutger treedt in dienst bij Spring Real Estate

Spring Real Estate is trots dat Rutger Hellegers heeft gekozen onze organisatie met een vaste aanstelling te versterken. Rutger heeft het afgelopen jaar ervaring opgedaan tijdens zijn afstudeerperiode binnen het Spring Serviced Offices team. Met de fulltime aanstelling zal Rutger in staat zijn om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Rutger heeft zijn bachelor Vastgoedkunde behaald aan de Hanzehogeschool in Groningen. In februari 2023 is hij gestart met zijn afstudeerstage bij Spring Real Estate. Tijdens deze periode heeft Rutger zich gericht op een onderzoek naar de full-service kantorenmarkt in Berlijn. Dit onderzoek stelde hem in staat waardevolle inzichten op te doen en zijn analytische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Spring Master Program 2023

Rutger is een van de vijf veelbelovende talenten die in september is begonnen met het Spring Master Program. Als opkomende professionals vertegenwoordigen zij de toekomst van de vastgoedsector en zullen zij gedurende het jaar worden voorbereid op verdere professionele ontwikkeling binnen de vastgoedwereld. Naast hun reguliere taken zullen ze deelnemen aan zowel interne als externe trainingsprogramma’s, met inbegrip van een afsluitende pitch voor een nieuwe businesslijn binnen het ecosysteem. In de loop van het komende jaar zullen de deelnemers de vereiste vaardigheden en kennis opdoen om zich tot volwaardige professionals te ontwikkelen. Het programma daagt hen uit om zich volledig in te zetten, risico’s te nemen, te leren van tegenslagen en innovatieve benaderingen te verkennen.

Reageren is niet mogelijk