info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Rolf Vermeer en Edgar Willems naar Spring Real Estate

Rolf Vermeer en Edgar Willems naar Spring Real Estate

Spring Real Estate opent per 1 april een kantoor in Utrecht. De nieuwe vestiging wordt geleid door Rolf Vermeer en Edgar Willems. Zij stappen over van Cresa Nederland, waar zij sinds 2013 directeur/eigenaar waren van de vestiging Utrecht.   

Het openen van een Utrechtse vestiging is een langgekoesterde wens van Spring Real Estate, dat hiermee verder invulling geeft aan haar ambitie om door te groeien tot een full services vastgoedadviseur met een landelijk netwerk van kantoren. Na Amsterdam, Den Haag en Arnhem is dit het vierde kantoor in Nederland. 

Vermeer en Willems begonnen hun carrière in respectievelijk 2006 en 2004 bij DTZ Zadelhoff als adviseur Corporate Real Estate. In 2013 vertrokken zij om het Utrechtse kantoor van Cresa op te zetten. Ook die periode was het een uitermate uitdagende tijd in het commercieel onroerend goed. Met het behaalde succes hebben zij laten zien dat zij, in zowel tijden van economische voor- als tegenspoed, een succesvol vastgoedadvieskantoor hebben kunnen opzetten en uitbouwen. 

Spring Real Estate Utrecht gaat zich toeleggen op het adviseren van zowel huurders als verhuurders van commercieel onroerend en zal daarbij worden gesteund door de landelijk opererende business units zoals Capital Markets, Midcap InvestmentsValuations, Spring Online Brokers en het Lead Generation team. 

Spring Real Estate | Utrecht

Reageren is niet mogelijk