Edward Vis

Edward Vis

Edward Vis

Partner Design & Build

Edward Vis is (in 1986) als bedrijfskundige afgestudeerd aan Nyenrode Business University. Zijn lange loopbaan omvat overwegend commerciële en algemene managementfuncties in sterk uiteenlopende bedrijfstakken, en varieert tussen loondienst bij internationale ondernemingen en zelfstandig ondernemerschap.

 

In 2012 werd Edward gevraagd op ad interim basis de leiding op zich te nemen van DZAP (toen nog D+Z). Die onderneming kocht hij in 2014, waarna hij het uitbouwde tot marktleider in Nederland op gebied van het ontwerpen en realiseren van kantoorinterieurs middels een Design & Build aanpak. In 2018 verkocht hij DZAP aan wereldwijd vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Daar werd hij International Partner en als Head verantwoordelijk voor de divisie Project & Development Services en aansluitend Asset Services. Sinds januari 2022 is Edward weer zelfstandig, investeert hij in diverse start- en scale-ups en coacht hij jonge ondernemers.

 

Vanaf maart 2023 is Edward als Partner verbonden aan de Design & Build divisie van Spring Real Estate, waar hij voortborduurt op zijn ervaring met DZAP.