Omega Immo Logistik verhuurt circa 1.600 m² kantoor- en bedrijfsruimte te Schiphol-Rijk

Omega Immo Logistik verhuurt circa 1.600 m² kantoor- en bedrijfsruimte te Schiphol-Rijk

Spring Real Estate heeft Omega Immo logistik geadviseerd bij de verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes aan de Tupolevlaan 30 & 32 te Schiphol-Rijk. Het betreft een kantoorruimte van circa 350,67 m² en bedrijfsruimte van 1.256,62 m² op de begane grond.

Per 1 januari 2023 is P.M.T. CARGO SMARTPOINT B.V. de nieuwe huurder. P.M.T. CARGO SMARTPOINT zit momenteel gevestigd aan de Tupolevlaan 41, 1119 NW te Schiphol-Rijk. Wegens succes binnen het bedrijf is P.M.T. CARGO SMARTPOINT genoodzaakt uit te breiden en heeft het bedrijf dit weten te realiseren naast de huidige locatie.

Binnen de concurrerende luchtvaart branche biedt P.M.T. CARGO SMARTPOINT klanten een betere kwaliteit, betere tarieven en betere service. Door de solide samenwerking binnen het team, waarbij ze streven naar perfectie, overtreffen ze de concurrentie en voorzien ze de klanten van: “the better alternative”.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen P.M.T. CARGO SMARTPOINT veel succes en plezier op hun nieuwe kantoor!

Reageren is niet mogelijk