Spring Real Estate adviseert bij verkoop van twee beleggingsproposities in Bodegraven

Spring Real Estate adviseert bij verkoop van twee beleggingsproposities in Bodegraven

Spring Real Estate heeft een belegger geadviseerd bij de verkoop van twee beleggingsproposities, gelegen in het centrum van Bodegraven.

De eerste propositie betreft een bedrijfsruimte, verdeeld in kantoor, horeca en leisure, en is gelegen aan de Marktstraat 1-7. De propositie is circa 1670 m² groot en verdeeld over de kelder, begane grond, eerst en tweede verdieping. De unit beschikt over circa 21 huurders, waaronder Het Kaas Museum.

De tweede propositie betreft de drie commerciële units en een bovenwoning, welke zijn gelegen aan de Marktstraat 11, 15, 15A en 17 en variëren in grootte van 71,48 m²  v.v.o. tot aan 236,90 m² v.v.o. De drie commerciële units zijn momenteel verhuurd aan een ijs- en koffiezaak, restaurant en een cafetaria.

Bodegraven ligt centraal in het Groene Hart van Nederland en staat bekend om de voormalige kaashandel. De plaats is gelegen tussen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en is goed bereikbaar via de twee rijkswegen A12 en A4. Het object is goed bereikbaar met eigen- en openbaarvervoer.

Reageren is niet mogelijk