De Spring Experience naar de RAI

De Spring Experience naar de RAI

Het is bijna zover: PROVADA, de plek voor alle spelers in de vastgoedsector, zal plaatsvinden op 13, 14 en 15 juni in de RAI Amsterdam. Spring Real Estate zal ook dit jaar weer aanwezig zijn met een eigen stand!

De Spring Experience naar de RAI

Onze stand zal net zoals ons bedrijf, het onderscheidende karakter van Spring uitdragen. Dit jaar brengen wij de volledige Spring Experience naar de RAI met enkele aanpassingen in onze stand. We hebben een informelere setting gecreëerd door de lage zitjes van vorig jaar te vervangen door hoge statafels. Bovendien hebben we de indeling van de stand verbeterd, zodat we de meters beter kunnen benutten en meer mensen kunnen verwelkomen op onze stand.

Daarnaast zal een mooie groene wand met echte planten onze stand sieren, net als op onze kantoren in Amsterdam en Utrecht. We hebben ook neonletters met “Spring Café” geplaatst om ons kantoorgevoel naar de Provada te brengen.

Spring proeven, horen, zien en voelen

Onze stand, geïnspireerd op het Spring Café van ons Amsterdam kantoor, zal de plek zijn om kennis te delen en te netwerken met andere vastgoedprofessionals. Maar dan uiteraard wel op de Spring manier! Overdag zakelijk, ‘s middags vermakelijk. Onder een genot van een kopje koffie of thee (gemaakt door onze barista’s) kan je spreken met onze medewerkers van Agency, MidCap Investments, Design & Build, Property Management, Capital Markets, Asset Management, Valuations of Online Brokers.

Daarnaast zal er op dinsdag en woensdag, van 16:30 tot 19:00 uur, een Spaanse borrel volgen in de aanwezigheid van een DJ.

Ontmoet ons in Hal 10 stand 11

Onze Spring beleving moet je zeker niet missen. Wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om met ons te kletsen? Via onze bookingstool kan je gemakkelijk een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Kies een afdeling, adviseur en de tijd die jou het beste uitkomt!

Wij kijken er naar uit om jullie te zien in Hal 10 (Stand 11).

Reageren is niet mogelijk