Spring Valuations sinds enkele weken ook taxateur voor RNHB & Woonfonds

Spring Valuations sinds enkele weken ook taxateur voor RNHB & Woonfonds

Spring Valuations faciliteert nu ook opdrachtgevers die een financiering wensen aan te vragen bij RNHB of Woonfonds.

RNHB is een zelfstandige aanbieder van hypothecair krediet met een eigen AFM-vergunning. De hypotheekverstrekker richt zich met name op commercieel vastgoed en leningen voor woningen die bestemd zijn voor verhuur of doorverkoop. Woonfonds is onderdeel van verzekeraar Achmea. Zij bieden hun producten aan via onafhankelijke adviseurs. De hypotheekverstrekker richt zich specifiek op leningen voor woningen die bestemd zijn voor verhuur eventueel in combinatie met een verbouwing.

Al enkele jaren taxeert Spring Valuations in het kader van verhuurhypotheken voor o.a. Domivest, NIBC en ING. Een taxatierapport is essentieel voor het verstrekken, verlengen of beoordelen van een financiering. Hierin wordt onder andere vastgesteld wat de (te verwachten) markthuur is en wat de waarde in verhuurde staat is. Spring Valuations levert dergelijke rapporten binnen vijf werkdagen na de dag van de bezichtiging en tegen vaste tarieven.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s via het nummer +31 (0)20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk