Spring Real Estate opent een kantoor in Rotterdam

Spring Real Estate opent een kantoor in Rotterdam

Spring Real Estate heeft vandaag haar nieuwe vestiging in Rotterdam geopend. Het Rotterdamse team bestaande uit Marc Molenaar en Stijn de Blaaij gaat zich in eerste instantie vooral richten op aan- en verhuur en aan- verkoop van commercieel onroerend goed.

Met de opening van kantoor Rotterdam heeft Spring Real Estate nu lokale vertegenwoordiging in de vier grote steden. De afgelopen jaren waren verschillende landelijk opererende teams zoals Capital Markets, MidCap en Valuations al actief in Rotterdam. Met de start van een lokaal Agency team kan het volledige dienstenpakket van Spring Real Estate nu ook worden geleverd aan Rotterdamse opdrachtgevers.

Marc Molenaar – Vastgoedadviseur Agency Rotterdam

Marc Molenaar (1996) studeerde fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit. Hij werkte tijdens zijn studententijd voor onder andere EY en De Haas Advocaten, maar koos uiteindelijk voor een carrière in het vastgoed. De afgelopen jaren was hij werkzaam voor Colliers Rotterdam bij het Agency team.

Stijn de Blaaij – Partner Agency Rotterdam

Stijn de Blaaij (1981) is – samen met Bart Mittendorff – eindverantwoordelijk voor Spring Real Estate. Hij sloot zich na een loopbaan bij DTZ Zadelhoff in 2012 aan bij het net opgerichte Spring Real Estate en bouwde de afgelopen jaren mee aan de uitbreiding tot een full service dienstverlener op gebied van vastgoed.

Reageren is niet mogelijk