Spring Real Estate lanceert Spring Residential Brokers

Spring Real Estate lanceert Spring Residential Brokers

Spring Real Estate breidt haar dienstverlening voor vastgoedbeleggers uit met het Spring Residential Brokers team. Deze nieuwe afdeling ontzorgt de vastgoedbelegger bij de verkoop van haar leeggekomen huurwoningen. Door de combinatie van een team met ervaren makelaars en een strak verkoopproces focust Spring zich op lege woningen in heel Nederland. Met het nieuwe team beantwoordt Spring in Nederland de vraag van haar klantenkring; tijd voor een kennismaking met Ronald Nuijt, Bart Mittendorff en Wessel van der Veen.

Verandering markt

Ronald: “Vanwege aangepaste wet- en regelgeving zien wij een groeiende behoefte om vrijkomende huurwoningen te verkopen aan eindgebruikers. Het gaat hier dan voornamelijk om de woningen die niet meer vrij zouden komen in het nieuwe puntenstelsel. Vanaf 2024 dienen woningen te beschikken over minimaal 187 punten om in de vrije sector te komen (conform het Woningwaarderingsstelsel).”

Wessel: “Precies. Dit betekent dat veel huurwoningen, die momenteel nog in de vrije sector vallen, gereguleerd gaan worden. Voor veel beleggers wordt het daarom rendabeler om de woningen leeg te verkopen dan opnieuw te verhuren tegen een gemaximaliseerde huur. Wij anticiperen hierop door onze dienstverlening uit te breiden met de verkoop van lege woningen.”

Team Spring Residential Brokers

Bart: “Het team van Spring Residential Brokers wordt gevormd door Ronald Nuijt, Wessel van der Veen en ik. Samen hebben we meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring in het verkopen van alle typen vastgoed. We kregen vanuit bestaande opdrachtgevers vaak de vraag of wij ook lege woningen kunnen verkopen. Met Spring Residential Brokers kunnen we de dienstverlening naar deze opdrachtgevers vanaf nu aanbieden. Prettig is dat deze groep al bekend is met ons bedrijf, het team en de werkwijze. Met het toevoegen van de mogelijkheid om 24/7 te bezichtigen verwachten wij de kopers tegemoet te komen.

Full-service dienstverlening

Wessel: “Om de klant volledig te ontzorgen, bieden we onze opdrachtgevers een full-service dienstverlening aan. Voordat we de verkoop starten zullen we de prospects een gratis waardebepaling afgeven. We faciliteren fotografie, meetrapporten en homestaging. Binnen 24 uur na het ontvangen van alle relevante informatie kunnen we de woning op Funda plaatsen..

Landelijk

Ronald: “Uniek aan Spring Residential Brokers is onze landelijke dekking. Met het MidCap team hebben we jarenlang residentieel beleggingsvastgoed verkocht in heel Nederland. In vrijwel elke gemeente van het land hebben we inmiddels ervaring en kennis opgedaan van de lokale markt. Daarnaast hebben we kantoren in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Werknemers van Spring wonen verspreid over Nederland en dragen deze kennis over aan het team.”

Residential Brokers staat te springen om voor u aan de slag te gaan! Neem contact op via 020 658 95 98

Spring Residential Brokers is onderdeel van Spring Real Estate. Spring Real Estate is een van de snelst snelgroeiende vastgoedorganisaties van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Valencia.

Reageren is niet mogelijk