Spring real Estate adviseert bij de verhuur van circa 583 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring real Estate adviseert bij de verhuur van circa 583 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft CK Capital Partners geadviseerd bij de verhuur van circa 336 m² en 247 m² kantoorruimte aan de Kingsfordweg 151 – 201 in Amsterdam.

Payrollminds zal per 1 april 2023 de kantoorruimte op de 16e verdieping huren, alsmede zes parkeerplaatsen. Met deze passende locatie in de Teleport Tower zal Payrollminds zich bezighouden met onder andere HR, payroll consulting en contract- en werving services.

KleverCargo zal per 1 januari 2023 de nieuwe huurder worden van de kantoorruimte op 14e verdieping, alsmede 3 parkeerplaatsen. KleverCargo is uw bondgenoot voor een meer duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Door middel van hun eigen platform besparen gebruikers niet alleen kosten, maar ook op CO2-uitstoot in het logistieke proces. Geen lege vrachtwagens meer op de route, geen onnodige uitstoot meer.

Teleport Tower is een prominent gebouw langs de ringweg A10 en is hét symbool voor het zakencentrum Teleport. Dit multi-tenant gebouw wordt op dit moment grootschalig gerenoveerd met nieuwe hoogwaardige faciliteiten. Het 17 verdiepingen tellende gebouw, met de herkenbare architectuur van Alberts & Van Huut, kijkt uit over Amsterdam. Elk van de drie vleugels van het gebouw wijst op een belangrijke plek in de omgeving: Luchthaven Schiphol, station Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam.

Spring Real Estate bedankt alle partijen hartelijk voor de prettige samenwerking en wenst Payrollminds en KleverCargo veel succes op hun nieuwe locatie!

Het pand is collegiaal in de verhuur met DRS, CBRE en Colliers.

Reageren is niet mogelijk