Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 174 m² kantoorruimte en 241 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 174 m² kantoorruimte en 241 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft Amsterdam Realty Partners B.V. geadviseerd bij de verhuur van 174 m² kantoorruimte en 241 m² bedrijfsruimte in de Narita142 aan de Naritaweg 142 te Amsterdam Sloterdijk.

Momenteel gevestigd aan de Wamberg 35, zal Reklamebureau.it vanaf 1 februari 2024 de nieuwe huurder worden van de kantoorruimte op de eerste verdieping, alsmede de bedrijfsruimte op de begane grond.

Reklamebureau.it is een ervaren communicatiebureau voor zowel profit als non-pofit, B2B en B2C. Het klantenbestand bevat grote Europese – en kleine landelijke retailers, fabrikanten, industrie, logistieke dienstverleners alsmede Europese marktleiders op het gebied van logistiek en Hospitality. Het bedenken van concept tot en met de realisatie is de core business van het bureau. IT zocht naar een Amsterdamse kantoorruimte in combinatie met een bedrijfsruimte om alle design, branding, en outdoor marketing activiteiten bij elkaar te kunnen voegen.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Reklamebureau.it veel succes op hun nieuwe locatie!

Ook een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Amsterdam? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk