Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 1.500 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 1.500 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft Stadsbehoud Groep geadviseerd bij de verhuur van 1.500 m² kantoorruimte in De Stoomketelfabriek aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam.

Stadsbehoud Groep heeft het kantoorgebouw van binnen en van buiten volledig gerenoveerd, zoveel mogelijk met het behoud van het originele karakter. Het pand is door de renovatie zeer energiezuinig geworden en voldoet aan de moderne kwaliteitseisen.

Per 1 juni 2023 zal Vandebron Energie de nieuwe huurder worden van het volledige gebouw. Vandebron is begeleid door Solved Nederland, onderdeel van de Franse Parella Group.

Vandebron is in 2014 opgericht om de energiemarkt eerlijker, duurzamer en transparanter te maken. Het bedrijf heeft als missie: zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland. Dit doen zij door 100% groene stroom, opgewekt door Nederlandse producenten, beschikbaar te maken voor consumenten. Door de inzet van slimme technologie werken ze toe naar het 100% van de tijd beschikbaar maken van deze groene stroom. De oude Stoomketelfabriek wordt op dit moment vanbinnen volledig omgebouwd tot Groene Stroomfabriek. In de zomer neemt Vandebron haar intrek.

Paul de Raad, CEO Vandebron: ‘We kregen de kans om dit historische pand te betrekken en volledig om te bouwen tot CO2 Neutraal kantoorpand. We zijn hier heel blij mee want het past volledig bij onze duurzame missiegedreven ambities.’

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Vandebron veel succes op hun nieuwe locatie!

Ook een kantoorruimte huren in Amsterdam? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 20 226 00 99.

Reageren is niet mogelijk