Spring goes Spain!

Spring goes Spain!

Op 1 september 2023 begint voor Alexander en zijn gezin een nieuw avontuur, ze zullen namelijk voor een jaar gaan emigreren naar Valencia. De reden hiervoor is dat Alexander zich daar zal richten op het bouwen van Spring Real Estate Valencia, wat een Capital Markets desk zal hebben voor hun opdrachtgever Monarch.

Monarch Alternative Capital LP

Monarch Alternative Capital LP is een wereldwijd beleggingsbedrijf dat zich richt op opportunistische krediet- en noodsituaties in bedrijfsobligaties, vastgoed en andere delen van de kredietmarkten. Het bedrijf beheert momenteel ongeveer $9,8 miljard aan activa en heeft meer dan $57 miljard geïnvesteerd met een consistente en herhaalbare aanpak. Monarch maakt gebruik van de vaardigheden van 88 medewerkers, waaronder 34 beleggingsprofessionals, verdeeld over kantoren in New York en Londen. Het bedrijf heeft een succesvolle geschiedenis in het investeren in opportunistisch vastgoed en werkt nauw samen met operationele partners en adviseurs om waarde te creëren. Monarch Alternative Capital LP is bekend om zijn expertise en innovatie in de branche.

Naast het opbouwen van een Capital Markets desk, zal de uitdaging zijn om adviseurs te vinden voor het MidCap team.

Spring Real Estate Valencia

Spring zal zich geleidelijk uitbreiden via een City by City aanpak en de focus zal liggen op de steden Valencia, Madrid, Barcelona en eventueel Málaga. Om dit te realiseren zal Alexander op zoek gaan naar City Managers in deze vier steden. Hun belangrijkste taak zal zijn om teams op te bouwen op basis van alle disciplines van Spring. Dit betekent dat ze teams zullen samenstellen bestaande uit experts op het gebied van Real Estate, Accounting, Finance, Taxaties en Legal. De City Managers zullen ook verantwoordelijk zijn voor het aansluiten van nieuwe BU Partners en het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Spring merkt momenteel een opmerkelijk momentum op bij haar Nederlandse klanten wat betreft Spanje. Er is een groeiende interesse en enthousiasme voor investeringen en vastgoedkansen in Spanje, wat resulteert in een toenemende vraag naar advies en begeleiding bij het betreden van de Spaanse markt. Als reactie hierop zijn wij vastbesloten om onze expertise en dienstverlening in Spanje verder uit te breiden. We streven ernaar om onze Nederlandse klanten te ondersteunen bij het benutten van de kansen en het realiseren van succesvolle vastgoedinvesteringen in Spanje.

Spaanse borrel op de PROVADA 2023

Ter ere van deze spannende onderneming zullen wij een Spaanse borrel organiseren op woensdag 14 juni vanaf 16:30! Wil je meer weten over Spring Real Estate Valencia of er zeker van zijn dat er genoeg tijd is om met ons te kletsen? Via onze bookingstool kan je gemakkelijk een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Kies een afdeling, adviseur en de tijd die jou het beste uitkomt! Wij kijken er naar uit om jullie te zien in Hal 10 (Stand 11).

Reageren is niet mogelijk