Six Seasons viert een succesvol 2023 en zet koers voor toekomst

Six Seasons viert een succesvol 2023 en zet koers voor toekomst

Het afgelopen jaar heeft Six Seasons, samen met haar dochterondernemingen, waaronder Spring Services en Spring Real Estate, het jaar wederom met groei afgesloten. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat 2023 een jaar van recordomzetten en significante bedrijfsgroei was, ondanks de uitdagingen in de vastgoedmarkt.

Deze mijlpaal is het directe resultaat van de inzet en het harde werk van ons toegewijde team. We zijn er trots op dat we een stabiele en getalenteerde groep professionals hebben, die door hun expertise en ervaring onze efficiëntie en effectiviteit aanzienlijk hebben verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een indrukwekkende stijging van de omzet per medewerker.

Onze investeringen in technologie en organisatorische aanpassingen van de afgelopen vijf jaar beginnen nu vruchten af te werpen. Waar sommige business units eerder verliesgevend waren, melden we met trots dat bijna alle units in 2023 winstgevend waren. Dit markeert een belangrijke ommekeer en toont ons vermogen aan om strategisch te denken en effectief te handelen.

Blikkend op de toekomst, hebben we belangrijke wijzigingen doorgevoerd in ons partnermodel om de ontwikkeling van nieuwe business units te stimuleren. Door een vereenvoudiging van de structuur verwachten wij sneller tot overeenstemming te kunnen komen met kandidaat partners. Deze stappen zijn onderdeel van ons voornemen om onze activiteiten in de komende jaren verder uit te breiden.

Daarnaast kijken we uit naar de lancering van ons vernieuwde arbeidscontract in 2024, waarmee we talent sneller willen aantrekken en beter willen bedienen. Dit initiatief versterkt onze positie als een goede werkgever in de branche en weerspiegelt onze toewijding aan innovatie en medewerkerswelzijn.

Blijf ons volgen voor meer updates en ontwikkelingen. We waarderen de aanhoudende steun en inzet van iedereen die betrokken is bij onze organisatie. Samen zetten we koers naar een nog succesvollere toekomst.

Reageren is niet mogelijk