Property Management met slimme automatisering

Property Management met slimme automatisering

Spring Property Management biedt volledige ontzorging van vastgoed beheer met persoonlijke aandacht en slimme automatisering voor beleggers. Hierbij focussen wij op de drie P’s: people, product en platform. Het is ons doel om alle stakeholders te verbinden met ons platform. In dit artikel lichten we een nieuwe ontwikkeling in ons Property Management platform toe.

Microsoft Business Central

Het Spring Property Management platform is ontwikkeld in Microsoft Business Central. Dit platform biedt veel functionaliteiten om bedrijfsprocessen efficiënt in te regelen. Samen met onze in-house developers blijven wij kansen benutten om ons platform nog verder te ontwikkelen en data-driven te maken.

Via regelmatige brainstorm sessies worden verbeteringen aangedragen waarmee wij vastgoed beheer makkelijker, efficiënter en leuker maken. Zo ontstond de behoefte binnen het technische team om meer inzicht en controle te krijgen over de afgesloten service contracten met leveranciers.

Spring Contract Module

Met behulp van de Spring Contract Module worden alle service contracten gecentraliseerd in één omgeving. Door deze informatie te verwerken in het platform wordt het mogelijk om automatisch inkooporders aan te maken, indexeringen door te voeren, maar ook budgetten aan te maken. Wij implementeren “Three way matching” waardoor controle op facturatie is gegarandeerd.

De contracten worden digitaal opgeslagen en kunnen met een druk op de knop worden gedownload.

Voor uw uitdaging hebben wij een oplossing

Met betere financiële en technische inzichten en een gecentraliseerde geautomatiseerde contractmodule hebben we meer tijd over voor het leveren van toegevoegde waarde voor u als belegger. Wij kunnen alle stakeholders verbinden in ons platform.

Graag komen wij met u in contact om een oplossing te vinden voor uw uitdaging.

Wilt u meer weten over ons platform, onze diensten of over Spring Property Management in het algemeen? Neem contact met ons op met ons!

Reageren is niet mogelijk