Property Management in Spanje is als trouwen met je adviseur

Property Management in Spanje is als trouwen met je adviseur

In Spanje zakendoen betekent vertrouwen hebben in je business partners. Als Nederlands bedrijf verbazen wij ons nog dagelijks hoe gemakkelijk een ruime volmacht wordt gegeven aan partijen die opdrachtgevers nauwelijks kennen.

Weet met wie in je zee gaat!

Het selecteren van de juiste Property Manager is vergelijkbaar met het aangaan van een huwelijk. Het is een kwestie van het toevertrouwen van persoonlijke informatie en je dient een volmacht te tekenen. Als internationale investeerder is het namelijk noodzakelijk om een ruimte volmacht te geven aan de Property Manager, terwijl dat in Nederland minder gebruikelijk is. Een verkeerde keuze kan leiden tot aanzienlijke risico’s, juridische geschillen en schade aan de reputatie van investeerders.

In Spanje is het gebruikelijk dat vastgoedeigenaren een volmacht verlenen aan een Property Manager om verschillende taken namens hen uit te voeren, zoals het innen van huur, het regelen van onderhoud, het afhandelen van administratieve taken, en zelfs het nemen van juridische stappen. Deze volmacht, ook wel bekend als een “poder notarial” in het Spaans, geeft de Property Manager de wettelijke bevoegdheid om namens de eigenaar op te treden bij het beheer van het vastgoed. Dit wordt ook gedaan bij relatief kleine investeringen, daar waar in Nederland dit vaak alleen bij grote beheerportefeuilles wordt gedaan. Het is wenselijk om zorgvuldig onderzoek te doen en referenties te controleren bij het selecteren van een Property Manager. Het is van essentieel belang om een competente en betrouwbare professional te kiezen die niet alleen over de vereiste ervaring en expertise beschikt, maar ook bekend staat om integriteit en betrouwbaarheid.

Hoe kan Spring Valencia jou hierbij helpen?

Het team van Spring Valencia biedt een uitgebreide Property Management Dienst aan om internationale investeerders te ondersteunen bij het beheer van hun vastgoedportefeuille. Het Property Management team, bestaande uit Victoria en João, beschikt over expertise in het beheren van diverse residentiële vastgoedobjecten in Valencia.

Victoria, onze Property Manager, staat klaar om alle operationele aspecten van het vastgoedbeheer af te handelen. Van het innen van huur en coördineren van onderhoud tot het afhandelen van administratieve taken, zorgt Victoria voor een professionele en efficiënte service voor elke investeerder.

De meertaligheid van Victoria – zij spreekt zowel Spaans als Engels en verstaat Nederlands – is cruciaal als het gaat om het overbruggen van de taalbarrière. Met haar vaardigheid om vlot te communiceren met zowel internationale investeerders als lokale huurders, aannemers en overheidsinstanties, zorgt ze voor een naadloze interactie. Bovendien woont Victoria al enkele jaren in Valencia, waardoor ze een diepgaande kennis heeft opgedaan van de stad, de omgeving en een groot netwerk heeft opgebouwd. Deze lokale expertise stelt haar in staat om snel te handelen en effectief te reageren op de behoeften van investeerders en huurders.

João, als stagiair, ondersteunt het team bij verschillende taken en draagt bij aan de algehele efficiëntie van het Property Management proces. Met hun toewijding en kennis zorgen Victoria en João ervoor dat de investeerders gemoedsrust hebben, wetende dat hun vastgoed in goede handen is.

Vastgoedbeheersoftware van Realite

Het team van Spring Valencia maakt gebruik van “Realite”, een geavanceerde vastgoedbeheerapplicatie, om efficiënt en transparant alle aspecten van vastgoedbeheer te beheren. Met Realite kunnen Victoria en João nauwkeurig financiën bijhouden, huurovereenkomsten beheren, onderhoud plannen, huurders bijhouden en rapporten genereren. Deze tool vereenvoudigt het vastgoedbeheer voor het team aanzienlijk. Bovendien wordt Realite ook door Spring Real Estate in Nederland gebruikt, waardoor het een uniforme en consistente vastgoedbeheeroplossing biedt voor zowel internationale als lokale eigendommen.

Bij Spring Valencia vinden we het belangrijk dat de investeerder zich vertrouwd en comfortabel voelt met het Property Management team. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Reageren is niet mogelijk