Newday Offices verhuurt 198 m² kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht

Newday Offices verhuurt 198 m² kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht

Spring Real Estate heeft Newday Offices geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte aan de Atoomweg 50 in Utrecht. De nieuwe huurder, Chief IT, zal zich hier per 1 februari 2022 vestigen. Het betreft een langjarige overeenkomst voor 198 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping. Bij het gehuurde heeft de nieuwe huurder 4 parkeerplaatsen ter beschikking.

Chief IT biedt innovatieve IT-oplossingen om organisaties op alle fronten te versterken en hun bereik te vergroten.

Newday Offices biedt met 14 locaties huisvesting aan bedrijven door heel Nederland. Zij bieden zowel flexibele turn-key als traditionele kantoorruimte aan, met vele voorzieningen waaronder op iedere locatie een restaurant / Newday Café, bemande receptie service met Barista koffie, een vergadercentrum en de mogelijkheden om op andere Newday Offices locaties in Nederland te werken of te vergaderen.

Wij willen alle partijen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en wensen Chief IT veel succes en plezier op hun nieuwe kantoor!

Ook huren bij Newday Offices Utrecht? Er is nog kantoorruimte beschikbaar! Neem voor meer informatie contact op met Ramon Anholt

Reageren is niet mogelijk