Mindwize en Scope Services huren in One15

Mindwize en Scope Services huren in One15

President Investments heeft 1.050 m² aan Mindwize en 660 m² aan Scope Services verhuurd in gebouw One15 in Hoofddorp.

Mindwize is een internationaal opererend bureau dat campagnes ontwikkeld voor non-profit en social enterprise organisaties.

Scope Services is van oorsprong een accountantskantoor, maar heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een datagedreven advieskantoor dat haar klanten het inzicht en overzicht verstrekt voor het nemen van de beste beslissingen en de grote rendementsverbetering. Van strategie tot uitvoering.

One15 is gelegen aan de Capellalaan 115 in Hoofddorp. Het gebouw is in 2016 door de huidige eigenaar gekocht en daarna grootschalig gerenoveerd tot een multi tenant boutique kantoor. Het gebouw was lange tijd volledig verhuurd, maar na het vertrek van twee huurders was de beschikbaarheid toegenomen tot ruim 2.000 m². Gelijktijdig met het sluiten van deze twee huurovereenkomsten is de overeenkomst met LS Electric (355 m²) langjarig verlengd.

Voor de verhuur is nu nog 360 m² beschikbaar.

Schenk Makelaars Consultants begeleidde Mindwize gedurende de onderhandelingen. Spring Real Estate adviseerde verhuurder President Investments bij alle transacties.

Ook een kantoorruimte huren in omgeving Amsterdam? Neem contact op via info@springrealestate.com of bel +31 (0) 20 658 95 98.

Reageren is niet mogelijk