Introductie medewerker Agency Amsterdam – Steven Struijs | Vastgoedadviseur

Introductie medewerker Agency Amsterdam – Steven Struijs | Vastgoedadviseur

Ik heb mijn bachelor Psychologie afgerond aan de Universiteit Leiden en volgde daarna een Master Business Administration met een focus op Strategy aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn interesse in de menselijke psyche en motivaties achter gedrag leidde mij naar Psychologie, terwijl de commerciële kant van strategie aan bod kwam in mijn MBA.

Tijdens mijn studententijd heb ik gewerkt bij een saleskantoor en als recruiter, maar na het horen van verhalen van vrienden over de vastgoedsector, ben ik op zoek gegaan naar een baan in deze branche. Ik begon bij Spring Real Estate als Sales Associate en werkte vervolgens bijna een jaar als werkstudent in het team van Stijn de Blaaij (Agency Amsterdam) naast mijn Master. Afgelopen zomer ben ik fulltime in dienst getreden. In mijn huidige rol als onderdeel van het Agency team, richt ik me voornamelijk op aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes.

Het beste aan mijn werk is het dagelijks contact met verschillende mensen en hen adviseren in het aan- / verhuurproces. Maar wat ik het allerleukst vind, zijn de onderhandelingen die leiden tot deals. Bij Spring Real Estate krijg je als werknemer veel kansen en doorgroeimogelijkheden.

Naast mijn werk bij Spring Real Estate houd ik van tennissen en gezelligheid met vrienden onder het genot van een biertje.

Ook werken bij een organisatie waar doorgroeien wordt gestimuleerd? Word dan onderdeel van het Spring-team en ontdek hoe werken en plezier hand in hand kunnen gaan. Sluit je aan bij een bedrijf dat gericht is op de toekomst, inclusief is en ruimte biedt voor talent. Kijk hier voor onze vacatures!

Reageren is niet mogelijk