info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Evi Coen verhuurt circa 1.303 m² kantoorruimte in Amsterdam

Evi Coen verhuurt circa 1.303 m² kantoorruimte in Amsterdam

Spring Real Estate heeft Evi Coen begeleid bij de verhuur van circa 1.303 m² kantoorruimte in het Coengebouw. De nieuwer huurder Briddge Legal & Finance gaat zich vestigen op de zevende verdieping van het kantoorgebouw, gelegen aan de Kabelweg 37 in Amsterdam. Daarnaast krijgen zij de beschikking over twintig parkeerplaatsen.

Briddge Legal & Finance is een one-stop shop voor internationaal georiënteerde bedrijven die aan het uitbreiden zijn of van plan zijn uit te breiden in Europa en biedt op maat gemaakte diensten aan. De diensten omvatten financiële, accountancy, fiscale en juridische dienstverlening zoals arbeids-, immigratie- en ondernemingsrecht, maar ook nationale en internationale salarisadministratie, HR-diensten en werving en selectie. In het multi tenant kantoorgebouw in Amsterdam Sloterdijk is nog circa 1.350 m² kantoorruimte beschikbaar voor nieuwe huurders.

Evi Coen wordt gemanaged door AEW en werd gedurende deze transactie begeleid door Spring Real Estate in collegiale samenwerking met CBRE.

In het multi tenant kantoorgebouw aan de Kabelweg 37 is nog circa 1.350 m² kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 670 m².

Evi Coen verhuurt circa 1.303 m² kantoorruimte in Amsterdam

Reageren is niet mogelijk