Evast Vastgoed verkoopt ontwikkelpositie “Het Nieuwe Noord’

Evast Vastgoed verkoopt ontwikkelpositie “Het Nieuwe Noord’

Spring Real Estate heeft Evast Vastgoed geadviseerd bij de verkoop van de ontwikkelpositie “Het Nieuwe Noord” in Hoofddorp-Noord. Het Noordelijke deel van de ontwikkellocatie is verkocht aan SVE Group. Het zuidelijke deel van het plan is verkocht aan Vastbouw. Binnen het plangebied zullen circa 600 appartementen worden gerealiseerd ten behoeve van verschillende (huur-)segmenten. Evast Vastgoed zal als ontwikkelaar nog wel betrokken blijven bij het project.

Het Nieuwe Noord is de eerste fase van de hoog stedelijke gebiedsontwikkeling in Hoofddorp-Noord. Het voormalige industriegebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een levendig gebied met ruimte voor wonen binnen een stedelijke structuur. Het Nieuwe Noord wordt een ensemble van woongebouwen gelegen op twee groene parkeervoorzieningen.

Evast Vastgoed is een projectontwikkelingsmaatschappij, die is ontstaan is uit een samenwerking tussen EversPartners en Vastbouw. EversPartners is al veertig jaar een innovatief bureau voor bouwkunde, constructie en projectondersteuning. Vastbouw is een familiebedrijf dat sinds 1983 door heel Nederland (ver)bouwt, ontwikkelt, renoveert en onderhoudt.

Evast Vastgoed werd commercieel geadviseerd door Spring Real Estate en juridisch geadviseerd door Dirkzwager.

Reageren is niet mogelijk