Connexxion verhuist naar het Stationsplein in Hilversum

Connexxion verhuist naar het Stationsplein in Hilversum

Vervoersbedrijf Connexxion Nederland verruilt het hoofdkantoor aan het Laapersveld voor een nieuw onderkomen aan het Stationsplein in Hilversum.

Transdev (moederbedrijf van Connexxion Openbaar Vervoer, Connexxion Taxi en het Witte Kruis) was op zoek naar een kantoorgebouw nabij een ov-knooppunt. Het nieuwe hoofdkantoor bevindt zich boven het NS station Hilversum, dit maakt het nieuwe onderkomen tot een bij uitstek geschikt locatie. De verhuizing is daarmee ook een stimulans voor het personeel om nog meer gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Connexxion huurt 4.410 m², verspreid over 4 verdiepingen en 67 parkeerplaatsen.  Architectenbureau DZAP zorgt voor een opfrissing van het huidige pand, waarin medewerkers flexibele werkplekken en voorzieningen krijgen.  Daarnaast komt op de eerste verdieping een werkcafé, het middelpunt van het kantoor. Hiermee willen ze een open kantooromgeving creëren, waarin de ruimte optimaal wordt benut. Begin juli aanstaande verhuist het voltallige personeel van Connexxion naar het nieuwe kantoorgebouw. .

Connexxion Nederland werd gedurende het hele traject geadviseerd door Spring Real Estate.

Reageren is niet mogelijk