info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Union Street verhuurt circa 2.300 m² kantoorruimte in Enschede

Union Street verhuurt circa 2.300 m² kantoorruimte in Enschede

Union Steet verhuurt circa 2.300 m2 kantoorruimte alsmede 14 parkeerplaatsen in kantoorgebouw De Wolk aan de Piet Heinstraat 12 in Enschede. De nieuwe huurder, OF-US onderdeel van Vereenigde Ideeën Compagnie), vestigt zich langjarig in het kantoorgebouw op vier verdiepingen.

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met eigen vervoer en is op slechts enkele rijminuten afstand van de Rijksweg A35 gelegen. Door haar ligging tegenover het NS- en busstation is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Met de verhuur van kantoorruimte aan OF-US is De Wolk volledig verhuurd. Echter, er zijn nog kantoorruimtes beschikbaar via het concept van OF-US. Het beheer van het kantoorgebouw wordt verzorgd door Spring Real Estate.

OF-US is een nieuwe en unieke hotspot in Enschede voor (startende) ondernemers en professionals. Behalve een verscheidenheid aan flexibele werkplekken en kantoren biedt OF-US een scala aan faciliteiten zoals een groot aantal verschillende vergaderruimtes en spreekkamers, een bemande receptie, catering en een publiek toegankelijke business lounge. Vereenigde Ideeën Compagnie exploiteert meerdere multi-tenantconcepten in Nederland.

Union Street werd geadviseerd door Spring Real Estate gedurende de transactie. De nieuwe huurder werd bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Reageren is niet mogelijk