info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
SVE Group B.V. verhuurt 206 m² in Rijswijk

SVE Group B.V. verhuurt 206 m² in Rijswijk

Spring Real Estate heeft SVE Group geadviseerd bij de verhuur van 206 m² winkelruimte in het winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. De nieuwe huurder Mooon zal zich vanaf 1 juli 2020 gaan vestigen op de begane grond.

Mooon is een modewinkel gericht op dameskleding en reeds vele jaren gevestigd in het winkelcentrum In de Bogaard. Door toekomstige ontwikkelingen op de huidige locatie heeft Mooon besloten om te gaan verhuizen naar een grotere winkelruimte gelegen aan de Pr. Constantijn Promenade 9. Voor deze locatie is een meerjarige huurovereenkomst aangegaan.

Het In de Bogaard winkelcentrum is gevestigd in Rijswijk, een voorstad ten zuiden van Den Haag. In het winkelcentrum is een verscheidenheid aan bekende nationale en internationale marken gevestigd zoals Hennis & Maurtiz, Rituals, Ahold, ING, Vodafone, Media Markt en Basic-Fit.

SVE Group werd gedurende deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate.

Bent u ook op zoek naar winkelruimte in Rijswijk? Er is nog winkelruimte beschikbaar aan de Pr. Constantijn Promenade 15. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Spring Real Estate - Pr Constantijn Promenda 9 - Rijswijk

Reageren is niet mogelijk